Instagram titels

Uitgelicht:

Een psychologisch-historische roman over de ontmaskering van macht, corruptie en verraad in de hoogste kringen van het Franse hof

Bestel het boek hier: http://tinyurl.com/mr4mhzau

In De Kooi vertelt undercoveragent Marcel van de Ven zijn verhaal. In 2003 zette de Nederlandse politie een eenheid op die zo geheim was dat zelfs binnen het korps bijna niemand ervan wist.

Bestel het boek hier: https://tinyurl.com/wmzs98ec
Susan Smit - De heks van Limbricht
Limbricht eind 17de eeuw. Entgen Luijten gaat haar eigen weg in familiekwesties zaken en de liefde. Gesteund door een grote kennis van de natuur, die ze ook regelmatig aanwendt. Maar dan wordt ze beschuldigd van hekserij.

Bestel het boek hier:
https://tinyurl.com/46mv2hra
Leiderschap is geen aangeboren talent, maar een keuze. Sander Aarts is een van de best getrainde militairen van Nederland. In dit boek deelt hij zijn principes, gesmeed in het heetst van de strijd.

Bestel het boek hier: http://tinyurl.com/34k5m82j
Suzanne Jansen - De omwenteling
Vanuit het perspectief van haar moeder, oudere zus en haarzelf vertelt Suzanna Jansen hoe vrouwen zich in de afgelopen eeuw ontworstelden aan de marges van ondergeschiktheid en dienstbaarheid.


Bestel het boek hier: https://tinyurl.com/4wrt978m
Deze monumentale, rijk gedocumenteerde, historische roman vertelt het waargebeurde verhaal van het streven en falen van Alkibiades, de mooiste man van Griekenland.


Bestel het boek hier: https://tinyurl.com/7djyksh9
De onvermijdelijke opvolger van de bestseller Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!





Bestel het boek hier:
https://tinyurl.com/j262x6za
Wendy Holden - De gouvernante
De Gouvernante van Wendy Holden is een meeslepende, op waarheid gebaseerde, roman over Crawfie, de gouvernante van de prinsesjes Elizabeth en Margaret.


Bestel het boek hier: https://tinyurl.com/59pwsckb

Een lustrum lang extreme beveiliging geeft een persoonlijk en indringend beeld van een misdaadverslaggever die sinds vijf jaar zijn vrijheid kwijt is, omdat hij bovenaan de dodenlijst van de Mocro-maffia staat.

Bestel het boek hier:
https://tinyurl.com/nxz8p4j3
Voor het eerst pakt Bono zelf de pen en schrijft over zijn buitengewone leven en de mensen met wie hij het heeft gedeeld, met veel openhartigheid, zelfreflectie en humor.


Bestel het boek hier: https://tinyurl.com/4z25mftw

StudieboekenStudieboeken